Uitnodiging samenkomst VZW

Geplaatst op Geplaatst in Nieuws

Beste Leerouders en sympathisanten,

Op 11 september vieren we Ethiopisch nieuwjaar, een mooi moment om alle leerouders en sympathisanten van de VZW Brehane Ewket uit te nodigen voor een gezellig samenzijn en een Ethiopische maaltijd! Deze samenkomst zal doorgaan op 17 september 2017 van 12.00 u tot 17.00 u in Gent. De precieze locatie zal nog worden meegedeeld.

Programma:

  • Ethiopische maaltijd: buffet met vegetarische versies (met linzen of kikkererwten) en vleesversies (met kip of met rundsvlees)
  • Ethiopische koffieceremonie: Ethiopië is het land van oorsprong van de koffieteelt. De koffie-ceremonie geniet dan ook een heel belangrijke plaats in de cultuur van het land en willen we jullie niet onthouden!
  • Voor geïnteresseerden voorzien wij toelichting over de werking van onze vzw en algemene info over de (politieke) situatie van het land. Graag krijgen wij ook van jullie feedback om de werking en de betrokkenheid nog te verbeteren.

Om organisatorische redenen willen wij graag op voorhand weten wie op 17 september aanwezig kan zijn. Daarom vragen wij uiterlijk tegen einde juli bevestiging van het aantal inschrijvingen.

Kosten voor de maaltijd: De deelname in de kosten bedraagt 15 euro voor een volwassene en 7 euro voor kinderen tot 12 jaar. Voor de kinderen (die Ethiopisch eten wel eens willen proeven maar daarmee nog niet echt hun buikje vol hebben), wordt er sowieso ook gezorgd voor extra (vegetarische) hotdogs.
Wij voorzien water en fruitsap maar vragen aan iedereen om zelf nog iets mee te brengen naar keuze (frisdrank, wijn, bier, … naargelang wat je zelf graag drinkt ). Dit omdat het moeilijk in te schatten valt wat eenieder graag drinkt en we de prijs ook graag basic willen houden, het eten wordt aangeboden tegen kostprijs.

Inschrijven:
Naam + aantal volwassenen + aantal kinderen (tot 12 jaar) uiterlijk 31/07/2017 doorgeven per mail: inlichtingen@studiefonds-ethiopie.org

Betalen:
De inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsbedrag op rekeningnummer
BE 93 0015 2451 6967, uiterlijk op 31/08/2017.
Wij kijken er alvast naar uit en hopen jullie allemaal welkom te mogen heten op 17 september!

Groeten,
Adu
VZW Brehane Ewket